Clubtornooi ‘ LOSSE BAND ‘ (28/03/2018 ) 7 deelnemers waardoor Guido II rechtstreeks doorging naar de halve finales welke gespeeld werden door Dirk en Rik ( via penalties ) en Rudy tegen Guido II. De finale werd betwist tussen Rik en Guido II en, na een gelijkmakende geluksbal, door Rik gewonnen met de penalties! Dit heeft tot gevolg dat RIK de definitieve eigenaar wordt van de beker Marcel VANDENBUSSCHE! Proficiat Rik! Vanaf juni wordt er gespeeld voor een nieuwe wisselbeker!
Clubtornooi ‘ BLAUWE BAL ‘ (27/06/2018 ) Aangezien er slechts 4 (!!! ) leden aanwezig waren zijn we begonnen met een competitie waaruit Dirk en Rik ( beiden met 4 punten ) als overwinnaars uit de bus kwamen. De finale tussen deze twee was een kolfje voor Dirk die met 3 mooie series een definitieve kloof wist te slaan! Proficiat Dirk en eerste houder van de nieuwe wisselbeker!
Clubtornooi ‘ STOPPEKE ‘ (26/09/2018 ) Uiteindelijk waren we met zes en konden we het tornooi aanvatten met 2 poules van drie: resp. Guido II, Marcel & Chris en Guido I, Rudy en Dirk! Winnaars van de poules en spelers van de finale: Rudy en Marcel ( na penalty’s)! Ook in de finale was er niets te doen aan Rudy, die ons heeft geleerd hoe je het ‘ stoppeke ‘ moet spelen; ge moet niet noodzakelijk zelf scoren maar vooral punten krijgen van de tegenstrever…. Proficiat Rudy!
Over en weer BC ‘t Spant 19 & 24/10/2018 Heen: Door het gedwongen forfait van Rudy moesten we het met zijn zevenen klaren wat redelijk is gelukt voor sommigen, voor anderen iets minder: 3 overwinningen, 1 drawn en 3 verliesmatchen. Alleen woog de winst niet op tegen de nederlagen zodat we de terugmatch moeten aanvatten met een achterstand van 7,906 punten! Laten we optimistisch zijn en zeggen: alles kan nog…. Terug: Dat was ‘wishful thinking ‘ want na de eerste match kwamen er nog eens meer dan 6 punten bij en al- hoewel de rest van ons ( op één na…) meer dan gelijke tred hielden bleef het uiteindelijke verschil op een kleine 13 punten steken! Proficiat aan B.C. ‘t Spant en iedereen bedankt! Klik hier voor het wedstrijdblad! P.S. Spijtig genoeg moesten wij na de wedstrijd het ‘voorlopige/definitieve ?‘ ontslag noteren van onze ondervoorzitter en wedstrijdleider Chris!